Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Focipasi32 kérdése:
Lányok! Hogy megjött a jó idő, Ti is jobban kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
Aki szingli az könnyebben kapható ,hamarabb mentek el egy jó pasival?
Milyen idősek vagytok?:)
2017. jún. 4. 12:03
1/7 anonim válasza:
Nem ilyenkor nem nagyon szeretek mert extra izzadtság és nem birom ha össze izzadunk hányinger.. Nem vagyok szingli 23
3/7 anonim válasza:
Nem, most annyira el vagyok foglalva a dolgaimmal, hogy kb eszembe se jut még önkielégíteni se. Az időjárásnak nem sok köze van a libidómhoz. Azt meg ki kérem magamnak, hogy "aki szingli az könnyebben kapható" milyen állítás ez?:D Hamis. 20l
4/7 anonim válasza:
Én ilyenkor ki sem másznék az ágyból egy jó pasival. Egész nap a besötétített hideg szobában... Felfedezni egymást. :)
19/l
5/7 anonim válasza:
Nekem nincs összefüggésben az időjárással, télen is van olyan, hogy éjjel-nappal csinálnám, és nyáron is.:D
6/7 anonim válasza:
Nekem sincs kapcsolat, de tény hogy jó időben könnyebb ismerkedni. Most is éppen ismerkedem egy pasival ;) Elég jó vele a szex. 20/L
7/7 anonim válasza:
nem. szingli vagyok rég óta, és az egyéjszakásokat se negyven fokban se mínusz 2-ben nem preferálom.
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!