Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai férfiak már nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak már nem szeretik a puncit csak a seggre izgulnak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi kapcsolataimból indulok ki. Egyszer belementem az análba de nagyon rossz volt, fájt. Szakítottam is utána a pasival. Meg több pasival jártam úgy, hogy a seggemet nyalta a puncim helyett, meg anált akart volna. Nem értem miért? A legutóbbi ismerkedésnél a pasi azt mondta, hogy ő csak seggbe szereti. Mondtam neki hogyha a punci ennyire nem jön be neki keressen pasit és otthagytam.
2017. jún. 4. 11:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A puncit imádom de a popsit is szeretem a kettő nem ugyanaz de ez partner fűggő!!
2017. jún. 4. 11:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Én pl ki nem próbálnám az analt, csak ha a hölgy akarna, izgatni izgatom, simizem, de ennyi. Nem tudom a lányok azt mondtak hogy hosszú az előkészület. Elég ami van a szája es a puncija. :)
2017. jún. 4. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
19%
hát akkor ennyi erővel orálozni se szabadna mert a száj se a szex miatt van elsősorban
2017. jún. 4. 12:14
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Már pedig beteg emberek mindig lesznek.
2017. jún. 4. 13:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Meglátásom szerint a tinik kezdik hátulról. Régebben én is jobban odavoltam a dologért, most csak akkor csinálom, ha van rá igény.

A szeretőm velem csinálja csak, és el tud élvezni anális szex közben.

31/F

2017. jún. 4. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
19%
A jövő pinája a segg :D
2017. jún. 4. 15:00
 17/23 anonim ***** válasza:
7%

Amióta az ember rájött, hogy a születésszabályozás egyszerű, működőképes módja a nem rendeltetésszerű lukba való ejakuláció, azóta bizony van orál is, meg anál is.

Az meg ugye... nem tegnap volt.

2017. jún. 4. 15:15
 18/23 anonim ***** válasza:
41%

Én jobban szeretem a punciszexet, DE! csak ha igazán nedves, és a lány élvezettel, hévvel csinálja, valamint ha óvszer nélkül lehet. Nekem az óvszer legalább 80%ot levesz az élvezeti értékből

A popószex mellett szól hogy szűkebb,no meg a tiltott gyümölcs mindig édesebb, ugyebár. No meg, bármikor elmehetek, nem kell félni a babától.

Az exem nagyon szerette, volt hogy ő kért meg rá, és el tudott élvezni közben. A jelenlegi párom mereven elutasítja, egyszer sem akarja kipróbálni, amit elfogadnék, ha az előzővel nem csinálta volna...így kissé másodrangúnak érzem magam, sok vitánk is van belőle.

Nincs azzal semmi baj, ha valaki szereti, ahogyan azzal sem, ha nem. A lényeg, hogy mindkét fél azonosan gondolkodjon a dologról. Viszont szerintem egyszer mindenkinek ki kellene próbálni, és utána kéne eldönteni, hogy bejön-e vagy sem.

2017. jún. 4. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig ha a nő nem élvezi, nem szabad ráerőltetni!
2017. jún. 4. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:

# 16

A farpina mi? :DDD

2017. jún. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!