Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Adnatok maszti tippeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Adnatok maszti tippeket?

Figyelt kérdés
Oszinten megmondva, az ujjaimat mar egy picit unom, es jo lenne valami ami jobban hasonlit egy ferfi himtagra, akar otthon megtalalhato dolgok is jok, termeszetesen van gumim ra :D
2017. jún. 3. 13:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja es 18/L:)
2017. jún. 3. 13:53
 2/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

[link]

If you know what I mean ;)

2017. jún. 3. 14:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos az itthoni nem ilyen :(:D
2017. jún. 3. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha szépen megkérsz akkor kölcsönadom a nyelvemet.:-)Na mit szólsz?Ki vagy éhezve a pasikra?Nem volt szex? 18/F
2017. jún. 3. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
volt egy lány aki egy nagy sodró fát dugott fel magának be görcsölt vagy mi és nem tutta ki húzni a mentösök vitték el :D vigyázz ne hogy te is így járj :D
2017. jún. 3. 19:05
 6/10 anonim válasza:
amíg nem vettem vibrátort, addig fogkefetartóval csináltam, amit kirándulásra szoktak vinni, h ne csak úgy hányódjon a fogkefe ;)
2017. jún. 4. 23:02
 7/10 anonim válasza:
Hááát...mondjuk egy kisebb uborka..Tudom abszurdul hangzik,de a celra megfelel.Valamint egy kisebb dezodoros flakon vagy a hajkefe nyele...én ezeket ismerem
2017. jún. 5. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
igaz hogy ujj, de eléggé izgató, ha a gyűrűs ujjad hátra dugod a középsőt és a mutatót pedig előre :D max 2 perc és végem tőle, ha közben a csiklóm is izgatom
2017. jún. 5. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as akk hamar a csúcsra érsz :)
2017. jún. 9. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:
zuhanyrózsa.. isteni :P
2017. jún. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!