Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ha szexre vágytok, nincs párotok és nem akartok egyéjszakásozni, mit csináltok? 19L
Olyankor félrevonulok és mély meditáció közepette önmegtartóztatást gyakorlok.
Majd előkapom a bohócot és kipolírozom netes poreszra! :)
11,
Ezzel csak az a baj,hogy sok egyéjszakás pasi csak magára gondol,a lányoknak meg a kiteszem-beteszem csá nem elég az élvezethez...
Kérdező!
Nem tudom miért tetted fel ezt a kérdést, de gondolom azért mert hasonló helyzetben vagy csak neked lányként más lehet mint fiúként..
Teljesen igazad van, és én ezt fiúként mondom 😉
Amikor barátnőmmel csináltam, nekem kifejezetten az volt a fontos hogy ő élvezze, és még legyen a romantika. Imádtuk az előjátékot, egymást jól felizgatni, lassan levetkőztetni, végigcsókolgatni a testét, imádtam ujjazni, nyalni főleg, az volt a kedvencem. Volt hogy csak amiatt vetkőtzettem le hogy nyalhassam...és a főjátéknál is ügyeltem rá hogy élvezze, ne legyen túl gyors és legtöbbször ő ment el előbb (többször is) 😊 csak úgy tudtam igazán beleélni magam ha láttam hogy jó neki amit csinálok. Az adott nekem önbizalmat és tovább állt a cerka.
És ezt nem önfényezésből mondom, csak engem is kiakaszt hogy sok "férfi" (fiúcska) jóval előbbre tartja a saját élvezetét a lányénál és nem csak az együttlét hanem sokszor a kapcsolatok is egyoldalúak emiatt a felfogás miatt. Bár nem kevesebb lányról is elmondható ugyanez.
19/F
Barátság extrákkal, vagy mégis belemegyek az egyéjkába
Szintén 19/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!