Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misszionárius póz! Nektek mi a véleményetek róla?
Miért nem szeretik sokan ezt a pózt? Mi a kedvenc pózotok, vagy mit részesítetek előnyben?
Kort is, légyszi.
Én sem tudom, hogy lehet kibírni mozgás nélkül misszionáriusban. :D
Kedvencem a kutya.
Pedig én szeretem, mert közben tudom ölelgetni a barátomat is, szóval nagyon intim.. meg azért mozgok is :D De a lovagló a kedvencem.
18L
Nekem a misszionárius a kedvencem,a lovaglót nem szeretem.Jobban szeretem ha a párom van felül,ő dominál :)
21/l
Köszönöm a válaszokat! Jöhet még!
Személy szerint én is szeretem a misszionáriust, olyan bensőséges számomra. Lehet gyengéd szeretkezés, de akár heves szex is!
Igenis tud mozogni a nő is, nem csak feküdni, mint egy darab fa:)
Örülök, hogy írtak férfiak is.. annak meg még jobban, hogy nekik is bejön.
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert a környezetemben többektől hallottam, hogy kényelmetlen, unalmas (nem is értem???), főleg a pasik nem szeretik. Én meg szinte oda vagyok érte. Nem vagyok egyedül :)
Nálam is kedvenc, és ahogy előzőek is írták, a lánynak nem kötelező közben fadarabként mozdulatlanul feküdni :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!