Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h mindig ha összejövök egy pasival akk dugunk de utána nincs semmi kapcsi?
Figyelt kérdés
Nem zavar de kérdem
nem írhatom ki a korom mert letörlik
2017. jún. 1. 16:23
11/17 A kérdező kommentje:
már bocsi de nem vok ribi
2017. jún. 1. 17:33
14/17 Mádár0218 

válasza:

Mert téged nem zavar, és ezért csak dugni akarnak, pont hogy zavarnia kéne, és akkor nem jönnél össze így pasikkal. Ha normálisan keresel egy srácot aki kedves és odafigyel rád azzal kéne és nem is egyből szerintem! Milyen pasikal voltál eddig? mármint így koruk alkatuk személyiség
15/17 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Több dologgal is válaszoltál már a saját kérdésedre:
"Nem zavar" , "nem írhatom ki a korom mert letörlik" , "mindig ha összejövök egy pasival akk dugunk" .
Ehhez még hozzájárul az is, hogy gondolom a stílusod, viselkedésed alapján is arra a konzekvenciára jutnak a srácok, hogy szexre vagy jó, és többre nem. De ha téged nem zavar, miért foglalkozol vele? Normális kapcsolatot akarsz? Akkor tegyél érte te is, ne állj össze bárkivel, és ne add oda magad rögtön, előbb ismerjétek meg egymást, alakuljon ki valami több köztetek, és csak aztán.
16/17 A kérdező kommentje:
egész helyes pasikkal jöttem eddig össze :)
2017. jún. 1. 23:10
17/17 anonim 

válasza:

De ribi Vagy. Mindent leírtál abban a 3 mondatban, amit kiírtál kérdésnek, ami leírja mi a ribi nagy vonalakban. Ennyi. Amúgy szíved joga hozzá, csak akkor ne csodálkozz ha nincs "kapcsi" (vicc és ciki ez a szóhasználat, lehetsz vagy 12).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!