Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek megfelelne egy 12-13cms penisz mereven?

ez egy hülye kérdés.
Van akinek megfelel mivel szűk és van az akinek nem mert tágabb.

Ezzel ne büszkélkedj. Nem sértésből... Keress rá a neten, van az az étrend, amivel ezt a növelni lehet. Bár nagyon nem sokkal.
17f

Ki lehet ekkorával is elégíteni egy nőt! Am is a világon a péniszátlag: 13.12cm!!!
Tehát nem 18 cm, az csak a gyakorin átlag!
Kedves 20L! Mi ezen a vicces, téged se hiszem hogy kinevetne egy fiú is mert pl saláta puncid, kicsi melled stb.
Kedves 17F! Nem dicsekedni akar ezzel a kérdező, vagy legalábbis, én nem így látom! Az a lényeg hogy neked 20 centised van!
Kérdező!
Am én úgy tudom, hogy a vastagság jobban számít! Mekkora a vastagsága?

Sajnos nekem nem eleg. Hiaba vagyok szuk, szeretem ha szaggat. Persze nem a meret a lenyeg hanem h hogy banik vele. Ha lenne egy alkalmi partner ekkoraval, es elso szex lenne, nem mondanam h ne. Ha jo volt akkor lehet meg tobbszor
20/L

Kérdező, ha a 9. válaszoló miatt rosszul érzed magad, lefordítom jobban mit írt:
"Nekem nem elég"
Majd ellent mond magának, és azt mondja: "Az számít hogy bánik vele."
"Egy alkalmi partnernél elsőre jó lenne"
"Ha jó volt akkor többször is akarnám ezt a 12 cm-es péniszt."
Csak nagyon szarul tudnak fogalmazni. Valószínűleg megfelelne a lányoknak ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!