Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Elitélitek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Elitélitek ha egy pasi 300 ezret ad egy guminőért?

Figyelt kérdés

[link]

mert igazi nem jön össze neki

2017. máj. 31. 11:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ezzel a gumi nélküli szöveggel erősen troll szagú kezd lenni az egész kérdezz-felelek.
2017. máj. 31. 13:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Most beszéltem egy csajjal ,15ért a seggébe is élvezhetsz.

A másik 8 ezerért fél órában gumi nélkül p.nci és s.gg dugás.

2017. máj. 31. 13:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Hááát, figyi én liberális vagyok. Ha teneked ez jó, akkor persze, fizess egy vagyont érte. Én soha nem fizetnék ennyit egy ilyen sérülékeny, értékét nem álló termékért, de nem is én ruhàzok be rá. Amikor a nénikém fél milláért (ez nem vicc, tényleg annyiért) fűnyíró traktort vásárolt a 100 négyzetméteres udvarához, azt se értettem. De mivel örült neki, azt hiszem megérte. Ha neked ez megengedhető anyagilag, és tényleg boldoggá tesz, akkor csak rajta. :)

19/L

2017. máj. 31. 14:36
 24/26 Tompadúr ***** válasza:

Ezt még pasiként én is elítélem. :D

26/F

2017. máj. 31. 17:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Vedd meg. Az igazi nőket meg qrjuk mi! Ez fog nyöszörögni meg fogni a fejed, húzni bele a puncijába? Beveszi finoman torokra úgy hogy te csak fekszel és hagyod? Gyáva vagy, szüzen fogsz meghalni. Mert ha guminőt toszol az NEM SZÁMÍT ÁM!
2017. jún. 1. 13:47
 26/26 anonim ***** válasza:
édes istenem, hogy én azt a pénzt mennyivel jobb dolgokra tudnám fordítani... :'(
2017. jún. 1. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!