Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy néz ki egy ideális szop@'s?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy ideális szop@'s?

Figyelt kérdés
Itt apró mozdulatokra gesztusokra gondolnék. Vagy valami extrára ami a 7. Mennyországba repíti a srácot. Értelmes válaszokat várok. Köszönöm!

2017. máj. 29. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezt nem lehet elmagyarázni! Mindenkinek más a jó!
2017. máj. 29. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy csináld, ennyi kell, nem több, nem kevesebb :)
2017. máj. 29. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell mindenhez kézikönyv,ha nem megy,hát ne erőltesd.
2017. máj. 29. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ideális esetben az én farkam van a lány torkában. :)
2017. máj. 29. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell kérdezni azt, akinek csinálod, hogy neki mi esik jol. A gyengéd harapdálás, vagy az, ha észre sem veszi, hogy van fogad. Van olyan lány, akinek van olyan mély ráhangolodo képessége, hogy egyszerüen megérzi, hogy mi esik jol a másiknak. Alapvetöen azt gondolom az izgat fel minket férfiakat a legjobban, ha azt látjuk, hogy a lány örömét leli a dologban, szivesen játszik a férfiasságunkkal, és mélyen szeret minket. Ez röpit igazán a menyországba.
2017. máj. 29. 23:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2017. máj. 30. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Amiben férfitársaimmal sztem megegyezik a vélemény az az, hogy a végén, amikor már elélvezés határán van, akkor nem veszed ki a szádból, hanem gyorsan szopod és még akkor is amikor ömlik a szádba az ondó. Az hatalmas tud lenni.
2017. máj. 30. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Na most csináltam valakinek egy jó napot ezzel a tanácsommal xD
2017. máj. 30. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
#7-8 én pl nem szeretem a gyors szopást -.-
2017. máj. 30. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem már a kezdésnél megalapozza a dolgot, ha a nyelve hegyével a farkam tövétől a tetejéig halad és ot veszi be teljesen . ez már egy nagyon jó alapot ad. utána hangulattól függ valamikor több szájtechnikával valamikor több kéz rásegítéssel esik jól.
2017. máj. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!