Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elvenni egy lány szüzességét?
Figyelt kérdés
Szóval azt tudom, hogy mit és hova kell, csak abban kérnék tanácsot hogy amikor behatolok, és hát ott van a szűzhártyája akkor hogyan tovább? Amint érzem az esetleges ellenállást lassan fokozatosan nyomjam tovább, vagy hirtelen mozdulattal. A lehető legkisebb fájdalommal szeretném megtenni. Mindenki válaszát várom, de főleg csajokét akik már elvesztették, már ha emlékeznek hogyan történt a nagy izgalomba. A barátnőmmel most hétvégén történne a dolog. Mindketten szüzek vagyunk. 19/f2017. máj. 26. 22:35
11/11 A kérdező kommentje:
Mit a kérdés feltevésekor is jeleztem, hogy azért tisztába vagyok az alapvető dolgokkal. Tehát azt, hogy mit és hova kell bedugni. Csak páran csak a kérdést olvassák és nem az egész leírást. A kérdés arra irányult hogy ha esetleg ellenállást érzek a behatoláskor hogyan legyen tovább. Azért volt aki erre is válaszolt. Nekik megköszönöm a választ. Csak hogy a kíváncsiaknak is válaszoljak elmondom hogy sikerült minimális fájdalommal behatolnom, és ha az első menet nem is volt olyan frenetikus, de reggelig azért követte két még már kellemes aktus. És remélem ezek után még kellemesebbek következnek.
2017. máj. 29. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!