Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kilót kéne fogynom, hogy végre elveszíthessem a szüzességem? 21/L
Sajnos még mindig szűz vagyok, nem önszántamból.
85 kg 170 centi
11-esnél a pont ;)
Kérdező ha szeretnéd én felajánlom magam. :D
Na engem most biztos meg fognak kövezni (meg hú de rommá pontozni) de szerintem nem a vigasztalgatás a segítség. Miért ne lenne igaza a kérdezőnek? Ha ő azt tapasztalta, hogy ebből hátránya származott, arra miért kell azt írni, hogy "biztos elég dögös, csak a fránya önbizalmával van baj". Gratulálok gyökerek, látatlanba vezetitek félre, amitől az ellentmondó tapasztalatai miatt esetleg még kevesebb önbizalma lesz.
A kisugárzás nagyon fontos, mersz-e szép lenni, akarsz-e úgy feltűnni, akarsz-e tenni érte. Miért akarsz fogyni, a hasadnál gyűlik össze? Lányos csípőd van? Formás combod? Milyen a tartásod, tudod kecsesnek nevezni? Mennyire vagy gátlásos, takarod magad, beburkolózva öltözködsz? Vagy használsz csajos ruhadarabokat, frizurát, stílusosan sminket?
Van aki szereti a testesebb nőket.
De ha önbizalmat szeretnêl egyèl kevesebbet s sportolj többet. A titok a rendszeressèg.
Osztom a #15-ös véleményét. Kitartó sport + szigorú étrend = önbizalom.
Elsőnek kérd egy személyi edző segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!