Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány kilót kéne fogynom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány kilót kéne fogynom, hogy végre elveszíthessem a szüzességem? 21/L

Figyelt kérdés

Sajnos még mindig szűz vagyok, nem önszántamból.

85 kg 170 centi

2017. máj. 26. 19:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kiloiddal van a baj, hanem az onbizalomhianyoddal. Vilag eletemben testes csaj voltam es mindig volt parom, vagy szexpartnerem. A lenyeg az, hogy legyen onbizalmad es jo tarsasag legyel. Elarulok egy titkot, nem minden ferfi a vekony lanyokat szereti.
2017. máj. 26. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk most írod, hogy önbizalomhiányos is vagy, na ez már nagyobb probléma. Nem azt mondom, hogy szállj, mert tisztában kell lennie magával az embernek, hogy kb. hova való, de igenis szedj magadra egy kis bátorságot és önbizalmat is. Ha ennyire zavar a plusz súly járj el kocogni kezdetben ehhez semmi nem kell csak akarat. Később, ha megkedveled a mozgást elmehetsz terembe stb. választtasz magadnak egy sportot , amit szeretsz. Szerintem 65 kg az már nagyon jó szóval 20 kg-tól kellene megszabadulnod, persze, ha csak téged zavar nem más kedvéért!
2017. máj. 26. 20:00
 13/23 anonim ***** válasza:

11-esnél a pont ;)

Kérdező ha szeretnéd én felajánlom magam. :D

2017. máj. 26. 20:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Na engem most biztos meg fognak kövezni (meg hú de rommá pontozni) de szerintem nem a vigasztalgatás a segítség. Miért ne lenne igaza a kérdezőnek? Ha ő azt tapasztalta, hogy ebből hátránya származott, arra miért kell azt írni, hogy "biztos elég dögös, csak a fránya önbizalmával van baj". Gratulálok gyökerek, látatlanba vezetitek félre, amitől az ellentmondó tapasztalatai miatt esetleg még kevesebb önbizalma lesz.

A kisugárzás nagyon fontos, mersz-e szép lenni, akarsz-e úgy feltűnni, akarsz-e tenni érte. Miért akarsz fogyni, a hasadnál gyűlik össze? Lányos csípőd van? Formás combod? Milyen a tartásod, tudod kecsesnek nevezni? Mennyire vagy gátlásos, takarod magad, beburkolózva öltözködsz? Vagy használsz csajos ruhadarabokat, frizurát, stílusosan sminket?

2017. máj. 26. 20:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Van aki szereti a testesebb nőket.

De ha önbizalmat szeretnêl egyèl kevesebbet s sportolj többet. A titok a rendszeressèg.

2017. máj. 26. 21:06
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha átjössz és kitakarítasz, elveszem.
2017. máj. 26. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
én 15 kg-ot mondanék, ha formás vagy. Mert ha jól eloszlik, arányosan akkor nem is kell többet, úgyis elég magas vagy
2017. máj. 26. 21:40
 18/23 anonim válasza:
Szerezz önbizalmat! ;)
2017. máj. 26. 21:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Osztom a #15-ös véleményét. Kitartó sport + szigorú étrend = önbizalom.

Elsőnek kérd egy személyi edző segítségét.

2017. máj. 26. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
2017. máj. 26. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!