Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam van akinek 1. randin oboázik csaj, ezt hogy kell, egy beülős helyen beszélgettek, aztán elhívod a csajt hozzád vagy a kocsidba, vagy ez csak a szépfiúknak meg a drága kocsisoknak megy?
3 lánnyal volt az életemben az, hogy az első randin lefeküdtünk. A randiban semmi extra nem volt. Egy órát sétáltunk, aztán elmentünk egy kellemes, csendes, beülős helyre és ott még 2-3 óra alatt megittunk mondjuk két-két pohár bort.
Nyilván nem mondod neki, hogy "gyere hozzám szexelni", mert nem vagy egy idióta állat, hanem van agyad. Még a randin, a beülős helyen csókolóztok, aztán amikor onnan eljöttök, felveted hogy "Van egy kis ital nálam is otthon, arra gondoltam folytathatnánk ott az estét.". Aztán mentek hozzád. Vagy még annyi, hogyha erre nemet mond, akkor még mindig hazakísérheted őt és ott a kapuban állva még felkéreckedhetsz hozzá "mosdóba". Abból is volt már nekem szex, igaz nem az első randin.
Nincs kocsim sem, mindannyiszor busszal vagy gyalog mentünk vissza hozzám. Albérletben lakom többekkel, de saját szobám nyilván van.
24/f
Egy olyan nőt, aki első alkalom során nem hajlandó lefeküdni a partnerével (azaz a többség) vihetsz bárhová, akkor sem fog neked oboázni.
Szóval ez nem a szépfiúknak meg a drága kocsisoknak jár, hanem azoknak, akik olyan nővel ismerkednek, aki szeretne akciózni első randi során.
9
Neked milyen lányokkal vannak randijaid? Oké hogy a legtöbb lányt én sem tudom az első alkalommal lefektetni, meg előfordul bőven hogy a lány azt írja az első randi után, hogy "bocs nem illünk össze", de azért ha már egy lány randiba egyezik bele veled, az azzal egyenlő hogy valamennyire érdeklődik irántad és hogy külsőre is bejössz neki.
Olyan lány miért randizna veled akinek nem tetszel? És nyilván te sem randizol olyan lánnyal, aki neked nem tetszik.
Ahogy írtam én is csóró egyetemista vagyok, albérletben lakva, kocsi és jogsi nélkül.
A külső pedig nem az egyetlen tényező. Tökösség, magabiztosság, jó duma, kezdeményezőkészség. A szépfiúzást meg felejtsd el. Ne legyél kövér, öltözködj normálisan és igényesen, adj a testi higiéniádra, találd meg magadnak a legjobban álló arcszőrzetet és frizurát és máris lekörözted a férfiak kétharmadát/háromnegyedét a pofázmányodtól függetlenül. Azt meg te tudod magadról hogy mennyire vagy jóképű. Gondolom átlagos arcod van, mert még nem rinyáltál csúnyaság miatt, de magadtól külön említetted a jóképűeket is.
Nekem is van srác ismerősöm, aki átlagos kinézetű (sőt, még elég alacsony is), mégis több nővel volt már mint én. (Nem, kocsija sincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!