Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már lassan beleőrülök ebbe a szexuális vágyba?
Kicsit pszichopata vagy... A szerelem olyan mint a fing: ha erőlteted akkor a végén nagy sz*r lesz
Keress valami elfoglaltságot magadnak inkább
A dolgok akkor működnek ha tesznek is érték.
Menj oda hozzá, és beszélj vele.
Lehet ő is ugyanígy érez irántad, azért mosolyog rád, csak nem mer nálad kezdeményezni valamiért.
7-nek nincs igaza. Nem utaljuk az olyan noket akik egy nekik tetszo ferfinam pusztan a szex kedveert bevennek tovig es az orgazmusa vegeig a szajukban tartjak.
En pl beszelgetnek veled errol es egyutt megvitatnank hogy a srac nincs radkattanva igy egs vigasztalo szex alkalma osszejonne nekunk, pusztan barati alapon. De a vegen az enyemet is lenyelned mosolyogva hidd el. Szoval nem utalunk titeket mi, olyan ferfiam akik teszunk azert hogy ki legyetek elegitve rendesen es ugy vagyakozzatok tovabb.
Szoval irj nekem, meseld el az esetet. Egyebkent hany eves vagy?
5:
Mi a megalazkodas, ha nem az, amikor saját akaratodbol aláveted magad neki, vallomást teszel arrol, hogy mennyire kiszolgáltatott vagy neki, hogy mennyire rajta múlik a boldogsagod, vagyis hogy milyen hatalma van folotted.
Amúgy nincs ezzel baj, en pl szeretem ha egy nő szerelmet vall nekem es könyörög hogy ne taszítsam el, vagy engedjem közel magamhoz. Biztos neki is imponálni fog. Csak ne hidd azt, hogy ezek után egyenrangú félként fog kezelni. Ha az alárendelt pozíció nem zavar, sőt izgat (nem lennel ezzel egyedül) akkor csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!