Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját sperma kostolás lâny segítségével gáz lehet?
Dehogy gáz!!
Aki hagyja, hogy a szájába élvezz, az a csókot is hagyni fogja, sőt, egyfajta megerősítés. Más kérdés, hogy -ahogyan az előző írta- sok férfi undorodik a saját spermájától... Akkor mire számít a nőtől?!
A punciból kinyalni? Ez is temperamentum kérdése, engem nem vonz, de ki szólhatna bele?
Partnerem benne van. Nem tudom, hogy magától eszébe jutott-e volna, de mikor én feldobtam az ötletet, azonnal belement. Lehet csak az izgatja, hogy engem izgat, nem tudom, de szoktuk csinálni különböző verziókban. :)
N/34
# 2
A sperma a nő szájában olyan, mint a puncinedv a pasi szájában.
Nők sem mind szeretik a saját puncinedvüket, nincs ez másképp a pasik saját spermájával sem.
Nekem volt egyszer egy barátnőm, aki bár csinálta nekem orálisan, de csak 80%-ban szívesen, ezért amikor a szájába élveztem, nem nyelte le, hanem odajött a számhoz és mélyen megcsókolt... Amolyan bosszúból csókolt, "ha már lec0ooptalak, akkor nesze neked is a g333cidből" :D
Kis vadmacska volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!