Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog az, ha vágyom rá, fantáziálok arról, hogy valakit megerőszakoljak (ilyen természetesen soha nem fordul elő, szigorúan csak gondolataim vannak erről)?
tehát még egyszer: tudom hogy nem lehet, nem is akarok emiatt bajba kerülni, és amúgy is van bennem tisztrelet...
de!
mennyire normális hogy fiatal férfiként ilyen gondolataim vannak?
Miquelnek ebben igaza van!!!!!
Szerintem ennél sokkal betegebb fantáziák,ábràndok vannak. Amiket nem "kell" "elfojtani", mert ezek igazából csak vàgy álmok,izgatja az ember fantaziáját, de azért,mert valaki erre vágyik..nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni,hogy orvosi eset.
Ot milliszor elkepzteltem,hogy kitekerem a nyakat az ellensegeimnek,mert akkor boldog lehetnek es " jajj de edes a bosszu" megsem tettem meg soha, es nem kell elfojtanom semmit sem. Kepzeld el! -.-
Amíg csak fantázia és nem okoz feszkót benned az, hogy nem valósítod meg, addig semmi gond ezzel.
Nekem nőként is voltak/vannak olykor olyan fantáziáim, hogy egy ártatlanabb csajszit kényszerítek szexre. De soha nem csináltam még ilyet, és igazából a pasikra bukom, mégis előkerülnek a fejemben ezek a gondolatok. Pedig amúgy én vágyom elszenvedni az erőszakot pasik által, de néha azért jó belebújni a másik szerepbe is. 32N
A rövid válasz, ha arra vetemednél, hogy valóban megerőszakolj egy nőt, akkor még mielőtt megtennéd öld meg magad!
A hosszabb válasz talán megoldást is jelenthet a dologra. Saját tapasztalat, hogy sok nő szexuális fantáziájában szerepel az, hogy megerőszakolják. Nyilván nem tényleges erőszakra vágyik, nem akárkivel.
Szintén saját tapasztalat, hogy szerepjátékként kimondottan fel tudja dobni a szexuális életeteket. Megfelelő partnert meg könnyedén találhatsz ilyesmihez, vannak kimondottan erre szakosodott bdsm társkeresők is, arrafelé nézelődj egy kicsit.
Kérdező, azóta is vágysz erre ? volt szerepjátékban részed?
Engem érdekelt mindig az ilyenfajta megerőszakolós szerepjáték. De sose próbáltam még.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!