Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KI szerint sexyk az extrém duci csajok?
Ezt a "undorodik" szót olyan könnyen használjátok...
Valójában csak nem vonzanak, esetleg taszítanak. Azért én lehet, hogy kipróbálnám, mert az izgat, hogy milyen lehet abba a rengeteg húsba belemarkolni. :) Az arcuk pedig kifejezetten szép.
A perverzió-nemperverzió kérdésre a válasz a kérdésben is benne van.
Ki nem tudja, hogy mit jelent az "extrém"?
Ezek elég undik.
Nem baj ha dagi,nem baj ha mondjuk 160cm,85kg. De az a max.
Ha valamivel(kisugárzas) megfog akkor is van egy határ,olyannal nem jönnék össze aki egszségügyileg egy időzitett bomba.
Itt gyakorlatilag vagy féltucat önmagában is halálos betegség van a csajban es csak arra vár,hogy valami icipici galiba legyen és onnatól egy szenvedés lesz az élete a halálig (szerencsére nem sokáig).
Szerintem szexik, akárki akármit mond, a kövér nőknek is van létjogosultságuk, és nem kell mindenkinek fogyizni meg fitness barbi babának lenni :) Egyébként intelligens, izmos srác vagyok, nem azért mondom hogy dicsérjem a túlsúlyt - de nekem ugyanúgy, sőt jobban tetszenek a molett lányok, mint a soványak. Ha érdekel a téma, és szeretnél velem beszélni, írj privit.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!