Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szellemi fogyatékos fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellemi fogyatékos fiatal csajt könnyebb felszedni szexkapcsolatra átlagos pasiként, mint átlagos, vagy szebb csajt?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat #szellemi fogyatékos lány
2017. máj. 21. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Lehet hogy könnyebb, viszont érzelmileg sokkal erőssebben fog kötődni hozzád mint esetleg egy egészséges. Vagyis ha ezt te nem viszonzod, akkor abba bele fog őrülni!

Nekem ez így a kérdés alapján borzasztó gerinctelenségnek tűnik, hogy te a saját szórakozásodra akarsz kihasználni egy beteg embert! Ők nagyon érzékenyek, és nem fogja megérteni hogy (miért) csak szex.

Komolyan ennyire féreg vagy? Akkor inkább menj prostihoz, ha már buliban nem megy valami részeg tini!

2017. máj. 21. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:
42%
Hol vannak ilyen csajok?
2017. máj. 30. 16:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy ezt én se tudom. Enyhe szellemi fogyatékosságra gondoltam egyébként, aránylag elfogadható külső mellett, súlyosabb már nem férne bele. Valahogy úgy érzem / látom, hogy a férfiak között sokkal több a "fogyi", mint a lányoknál.
2017. máj. 31. 10:28
 14/14 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Nyilván igen.

De az előttünk szóló #11-es válaszoló szépen leírta ennek a dolgoknak a felelősségét is!

ápr. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!