Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek izgi a szőrös punci? Ami fazonra van vágva, vagy borostás, esetleg a szimpla dzsungel.
Figyelt kérdés
Engem mind vonz, egy szőrös punci sokkal jobban fel tud izgatni mint egy csupasz.2017. máj. 19. 19:46
1/11 anonim válasza:
Izgi. Imádom :) Szeretem <3
Ilyen barátnőt keresek :) Aki természetes, szőrös! :)
2/11 anonim válasza:
Baratnomnek ilyen van ;) femnt szemeremdob rovidre vagva, alul pedig szedi (bikinivonal) 20f
3/11 anonim válasza:
Egyebkent nagyon is bejon igy :D /elozo voltam/
4/11 A kérdező kommentje:
#1 Pacsi. :D Ez a legjobb, imádom cirolgatni a pinaszőrt.
2017. máj. 19. 19:51
5/11 A kérdező kommentje:
#2 A szépen fazonravágott is nagyon jó. Szerencsés vagy te is.
2017. máj. 19. 19:52
6/11 anonim válasza:
Mindenkié ilyen természetes állapotban, és olyankor a legszexibb! Az már más kérdés, hogy a nők nagy részét ha megkéred arra, hogy ne borotválja le, azt fogja mondani, hogy "fúúúújjj, nem tudom elviselni ha szőr van rajtam, undorító" :/
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Amúgy nem értem, hogy lehet ekkora szőr undora az embereknek. Előző barátnőmnél még nekem is szőrteleníteni kellett, ment minden a lábon és karon kívül. Utáltam.
2017. máj. 19. 19:56
8/11 anonim válasza:
a szőrös suna ösztönösen kellene tetsszen az embereknek, de ma már elég műanyag-világban élünk. Pedig ha rajzolsz négy görbevonalat, közé meg egy fekete háromszöget, minden férfinak felcsillan a szeme. De aztán eszükbe jut, hogy az nem elég mű, és hogy nem divatos... :D Engem simán le lehet venni a lábamról egy gondozott kertecskével :D
9/11 anonim válasza:
Én azt szeretem ha látom, és nem jó a fogaim közül kiszedni a szőrt. Minimum nyírja rövidre.
10/11 anonim válasza:
Nekem általában csupasz, de eddig még tetszett a pasiknak - legalább is kényeztették ott is eléggé, nem is kérték, hogy legyen szőrös.
Persze néha megvagyok, de akkor nem vagyok pasival.
Nyalásnál nem zavaró?
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!