Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik egy biztonsági őr....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy biztonsági őr. Hogy ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés
Egy bevásárlóközponta dolgozik. Most is itt van. Kb velem egy korú lehet. Megláttam a nevét és szerintem ismerem az apját ,jóbarátok vagyunk az apjával. Vele egyszer együtt buliztunk. Megtláltam facen. Szerintetek ,hogy ismerkedjek meg vele? Az apján keresztül,vagy hogy?
2017. máj. 19. 12:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. máj. 19. 12:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Miért lényeg mindig a kor??! 26vagyok
2017. máj. 19. 12:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert agyilag nem vettem észre hogy iyen korú lennél.
2017. máj. 19. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Picit hibásan fogalmaztam, de remélem sikerül dekódolni.
2017. máj. 19. 13:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor is tetszene,ha civilbe latnad??

Nemely csaj hogy ra van izgulva egy egyenruhara...

Kepzeld el,hogy neki is lehet parja,aki otthon van...

Az en ferjem is bizt.or.jol all neki is az egyenruha...

De maskepp fest teljesen,ha nem abba van.

Mindenesetre ne a munkahelyen kezdjel ki vele...

2017. máj. 19. 14:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Elemelsz valami dezodort, becsipog a rendszer. Jönnek a biztonságiak,aztán ha szerencséd van akkor a kiszemelted fog megmotozni, te pedig a fülébe súghatod valami csábító hangon,hogy: "Érted még a bűnbe esésre is hajlandó vagyok." :)

A kóterben meg kibírod azt a pár órácskát. :) Egy volt haverom járt így,hogy lebukott egy tescoban férfi dezodorral, még szerencse,hogy nem voltam vele. Elég szégyen lehetett. Mindegy. Komolyra fordítva a dolgokat,miért nem mész odabés kérsz tőle segítséget, aztán csak kapcsol,hogy igazából nem segítségre van szűkséged,mert azt egy eladótól is kérhetnél,hanem őt szeretnéd megismerni.

2017. máj. 19. 14:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Majf rákérdezek az apucitól,hogy van e valakije. Az apja ,úgyis rám van kattanva.
2017. máj. 19. 15:18
 18/21 A kérdező kommentje:

De amúgy ő nem boltba biztonsági őr ,hanem egy nagy bevásárlo központba megy fel alá ,mint pl egy Tescó.

A facen semmi ráutaló jelét nem láttam ,hogy lenne valakije. Se egy kép,se semmi..

2017. máj. 19. 15:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert női biztonsági őrök nem léteznek..
2017. máj. 19. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Menj oda segítséget kérni, majd mondd neki , hogy a neve alapján ismered. :) Innen már mehet a duma.
2017. máj. 19. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!