Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony lányok nem kellenek a férfiaknak?
A nagyon vékony alatt kb 158 cm, 45 kg-os arányt értek.
Sokan azt mondják, hogy az már túl vékony, és a kutyák játszanak csontokkal.
Pedig nem látszanak ki a bordáim sem...
Tényleg ennyire kétségbeejtő a helyzet?
sokaknak tetszik
nekem pl a teltebb alak a vonzóbb, de tudom, hogy sokaknak ez az ideáljuk
de ez csak a felszín! mi van alatta? nem lehet, hogy más miatt nem kellesz nekik?
24F
Ez butasag. En szeretem a vekony lanyogat. (Az olyat amit irsz. Aki alkatilag velony s nem az anorexias direkt csontsovany tipust.)
Szoval szerintem az olyan csajok is bombazom, szepek. No para, rengeteg pasid lesz, csak te magad ia erezd jo magad a borodbe.
40f
Ez is olyan,hogy kinek a pap,kinek a papné.
Én nagyon vèkony vagyok, 160cm 42-45kg között szokott változni a súlyom. De formás vagyok,nem az a tipikus anorexiás alkat.
És egyáltalán nem vagyok hátrányos helyzetben a pasiknál. Mondjuk a párom mindig mondja ,hogy hízhatnék egy kicsit,de nem megy az olyan könnyen. De így is szeret.
a "kutyák játszanak csontokkal" dumát általában a molettebb csajok nyomják.
férfiként nekem nagyon bejön, a vékonyság, vagy a kis mellek semennyire nem zavarnak.
viszont vannak barátaim, akiknek az ilyen nő nem tetszik. szóval ez változó, de pont annyira, mint valakinek a szőke, másnak a barna jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!