Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy a merevede...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy a merevedes valamikor kőkemény, máskor puha?

Figyelt kérdés
Egy férfit kielegitettem orálisan, azt hittem nincs feluzgulva, azt vettem észre pár perc alatt el is ment pedig elég puha volt neki. Következő alkalommal viszont kőkemény volt, és orális kenyeztetest bírta, ezért atvaltottunk szexre, de azt is nagyon sokáig bírta. Létezik olyan, hogy potencianövelőt vett be vagy egyszer ilyen, máskor olyan a merevedése?
2017. máj. 18. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő előfordulhat
2017. máj. 18. 17:06
 2/4 Carragher_x ***** válasza:
53%
Nem, nem létezhet. A férfiak azok csak gépek, akiktől elvárt, hogy mindig pontosan ugyanolyan erős erekciót és tartalmas szexet produkáljanak. Ez köztudomású, erre vannak, ez a funkciójuk. Ha nincs így vagy ingadozik, akkor tuti hogy megcsal, de minimum potenciazavaros. Ők természetesen nem olyan érző és komplex lények, mint a nők, hogy hatások tízezrei befolyásolják az aktuális együttlétet.
2017. máj. 18. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán előfordulhat no para
2017. máj. 18. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Megpróbálod az enyémet is? Szerintem nekem mindig kemény. :)
2017. máj. 20. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!