Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok menzesz alatt is együttlenni úgy? Az miért lehet ha egy pasi akkor nem akarja?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 09:11
1/10 anonim válasza:
van aki gusztustalannak tartja a menzeszt és nem csinálja ha meg van, mind2 nemből van ilyen
24F
2/10 anonim válasza:
Szerencsére nálunk férjem sem akarja akkor mert szerintünk gusztustalan :)
Mázli,hogy egy a véleményünk .
Nem mindenkinek jön be a vámpír szex .
3/10 anonim válasza:
Ax exmmel rendszeresen csináltuk "akkor is", bár első két nap nem, mert akkor még fájt kicsit a pocija, de utánna 4-5 napig minden nap, volt hogy többször is. Sokkal jobban élvezte olyankor és engem mint fiút nem zavart a vér jelenléte, sőt, hatalmasakat szeretkeztünk.
4/10 anonim válasza:
Mi már csináltuk ez alatt, de macerás a piszkolás miatt.
Ilyenkor általában zuhany alatt.
Ez akkor működik, ha a párod kívánja és az esetek többségében nem kívánja ilyenkor.
5/10 anonim válasza:
Párom mottója: "Jó katona vérben is harcol!" Ha úgy alakul akkor is csináljuk,de persze nem mindig.
6/10 anonim válasza:
Én vállalom: azokon a napokon nincs punciba...
7/10 anonim válasza:
Egyik drogériában lehet kapni ilyen kis szivacsot, amit fel kell helyezni a hüvelybe aktus előtt. Párom sem akart azokon a napokon összebújni, de mióta rátaláltunk erre a megoldásra, megoldódott a probléma. Nem lehet érezni, nem szivárog, kicsit nehéz együttlét után eltávolítani, de nem lehetetlen :)
Szval mi így oldjuk meg. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Melyik drogériában es pontosan mi a neve milyen termek? Dm ben rossmannban most voltam nem lattam
2017. máj. 18. 12:18
9/10 anonim válasza:
Simán volt rá példa, a nők általában olyankor érzékenyebbek, és jobban is élvezik ;) 26F
10/10 anonim válasza:
Dm-ben lehet kapni, 3db 1200 ft. Ha rámírsz, leírom a nevét pontosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!