Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is szeretkeznétek ma de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szeretkeznétek ma de nem tudtok, mert nincs párotok?

Figyelt kérdés
Legrosszabb érzés, mikor az ember vágyódik rá, de nem tudja összehozni mert nincs társa.
2017. máj. 16. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

#11:

nem kell mesélni exeim eléggé kikészítettek ilyen téren :D

de hiszek benne, hogy van az a lány akit megéri szeretni és boldoggá tenni, mert boldog leszel mellette :P

csak meg kell találni :)

és vele teljesen más a szeretkezés, messze nem olyan, mint egy prostival vagy bárki mással! főleg ha összzeszoktok, akkor 1000x élvezetesebb lesz testileg is...

tegyél érte, hogy megtaláld ezt a lányt, de persze te döntesz, ha akarod mehetsz prostihoz is :)

2017. máj. 16. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:

1-es! Mit csinálnál???

Inkább barbizz...

2017. máj. 16. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Prostival sosem tudsz olyat szeretkezni mint a pároddal! Soha! Soha nem fogsz olyan szenvedélyes csókot kapni mint amilyet akkor a barátnődtől kapsz. Igen, nagyon jó lenne ma együttlenni a párommal, de mivel január óta nincs senkim ezért nem tudok mit csinálni. Elmondhatatlanul hiányzik az érintés, az hogy gyengéden végigsimítson a testemen, de egyenlőre ez nem tud megvalósulni. Most egy összebújós simogatás is minden vágyamat teljesítené. 21L
2017. máj. 16. 14:13
 14/18 anonim ***** válasza:

13: Hát még nekem...

Nem feltétlenül szeretkezni, sokkal kevesebbel is beérném. Már csak azért is, mert még csak hasonlóban se volt részem. :P

23/f

2017. máj. 16. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 gyere kapsz egy kobak simit :)
2017. máj. 16. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:

"tobbet nyujt, de csak "csomagban" aminek jo reszet nem igenyled (hiszti, veszekedesek, kovetelozes, rigolyak, nyavalyak...)"

Nos, ezeket a dolgokat megtapasztaltam az utolsó exemnél, aki nem nő volt, hanem férfi.Tévedés, hogy csak a nőkre jellemzőek ezek a dolgok.Van férfi, aki nem tud ezek nélkül létezni sem egy kapcsolatban.Szinte keresi, mibe kössön bele, hogy utána kiélje a szenvedélyét.Az én "csomagom" meg ilyen volt nőként.Ettől függetlenül mégis az a véleményem, hogy egy prostival sosem lesz olyan jó, mint a párommal!

2017. máj. 16. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja,így vagyok most is. Hiányzik a szex,de nem vagyok képes idegennek szétteni.
2017. máj. 16. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:

#13 :)

Az ilyen komment mindig megmelengeti a szívemet. Én is 21 vagyok és én sem vagyok jobb helyzetben, sőt mondhatni pont ugyanígy vagyok.

2017. máj. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!