Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szeretkeznétek ma de nem tudtok, mert nincs párotok?
#11:
nem kell mesélni exeim eléggé kikészítettek ilyen téren :D
de hiszek benne, hogy van az a lány akit megéri szeretni és boldoggá tenni, mert boldog leszel mellette :P
csak meg kell találni :)
és vele teljesen más a szeretkezés, messze nem olyan, mint egy prostival vagy bárki mással! főleg ha összzeszoktok, akkor 1000x élvezetesebb lesz testileg is...
tegyél érte, hogy megtaláld ezt a lányt, de persze te döntesz, ha akarod mehetsz prostihoz is :)
1-es! Mit csinálnál???
Inkább barbizz...
13: Hát még nekem...
Nem feltétlenül szeretkezni, sokkal kevesebbel is beérném. Már csak azért is, mert még csak hasonlóban se volt részem. :P
23/f
"tobbet nyujt, de csak "csomagban" aminek jo reszet nem igenyled (hiszti, veszekedesek, kovetelozes, rigolyak, nyavalyak...)"
Nos, ezeket a dolgokat megtapasztaltam az utolsó exemnél, aki nem nő volt, hanem férfi.Tévedés, hogy csak a nőkre jellemzőek ezek a dolgok.Van férfi, aki nem tud ezek nélkül létezni sem egy kapcsolatban.Szinte keresi, mibe kössön bele, hogy utána kiélje a szenvedélyét.Az én "csomagom" meg ilyen volt nőként.Ettől függetlenül mégis az a véleményem, hogy egy prostival sosem lesz olyan jó, mint a párommal!
#13 :)
Az ilyen komment mindig megmelengeti a szívemet. Én is 21 vagyok és én sem vagyok jobb helyzetben, sőt mondhatni pont ugyanígy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!