Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vágyom a szopatasra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom a szopatasra?

Figyelt kérdés
Van egy lany ismerősöm, mar régit ismerem valamikor régen meg együtt dolgoztunk, azóta csak a Facebookon látom a képeit sokszor azt veszem észre hogy arról fantáziálok h jól megszopassam. Bocsi a durva megfogalmazásért de nem tudom máshogy leírni, tehát ne ő elégitsen ki hanem én szeretném öt jól szájba dugni. Ez persze nem fog összejönni, Bartha van es nekem is párom. Nálatok volt mar ilyen mikor egy lánytól csak azt akartátok, vagyhogy sokszor csak erről fantazialtatok?

2017. máj. 15. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen csaj kollegám, és minden nap arról álmodok, hogy a wc ben durván megdugom. Iszonyatosan bejön.
2017. máj. 15. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt,mindenkire időnként rátör a "vadállat" :) persze csak jó értelemben és szigorúan ha a nő is úgy akarja.Sokan vevők rá egyébként,azt tapasztaltam hogy a nők többségébe ugyanúgy mint bennünk,ott lakozik a vágy hogy egy kicsit vadabb dolgokat műveljenek és ne csak a romantikáról szóljon a szexuális életük.
2017. máj. 15. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Gábor! Tevagyaz?
2017. máj. 15. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert BME-s oktató vagy ;-)
2017. máj. 15. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a tanárnőmmel voltam így, csak én valahogyan megszopattam. :D

16/F

2017. júl. 24. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Na üljél le Pistike, kettes.
2018. nov. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!