Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy veszitek rá a barátnőtöket az análra ha ő nem akarja?
Nemrég összejöttem egy kis csajjal, már dugtunk is, de popóba nem engedte hogy berakjam neki, de én nagyon kiszeretném próbálni vele, amúgyis olyan kis szende, nagyon izgatna vele :)
Ti hogy veszitek rá az asszonyt?
"..ha ő nem akarja?"
Ez esetben sehogy.
egy kapcsolatban nem az volna a lényeg, hogy tiszteletben tartjuk, mit akar és mit nem a másik? nem pont erről szólna? csak úgy érdeklődöm.....
szerintem ha tényleg nem bírod seggbekuki nélkül, akkor keress mást, ne nyomaszd tovább szegény lányt. neked jó lesz ha engedi, de neki nem. ja, igen, ez titeket pont nem érdekel.... gratulálok, éljenek a normális kapcsolatok.
Téged hogy tudna rávenni a barátnőd, hogy egy felcsatolható pénisszel análisan beléd hatoljon?
Na, te is így fordítva.
EZ azért nem teljesen így van. Egy kapcsolatban a pasinak kell lenni a határozott dominánsnak aki irányít, ez esetben én ezt választom, popóba :)
Majd megszokja :)
16.: hatalmas tévedés. Ha van esze, ott is fog hagyni, amint rájön, hogy nem egyenlő félként kezeled és egy ordas barom vagy.
22/L
Belém egyszer tudnád erőszakkal bedugni, mert utána úgy tökön rúgnálak, hogy búcsút mondhatnál minden további szexuális aktusodnak.
Idióta segg vagy, téged kéne először jól megrakni, hogy tudd, milyen érzés!
Ja, igen, a dominanciával nincs gond, a párom is maximálisan dominál az ágyban, de csak addig megy el, amíg nekem is jó, mert esze is van mellé.
Lefog, harapdál, játszik velem (néha már a falat kaparom, hogy tegye már be), de bármi, ami fájdalmat/kellemetlenséget okoz, az kimarad a repertoárból (pl. anál). Imádja a seggem, de megmondtam neki, hogy oda nem teheti be, mert évek óta aranyeres vagyok. Felnőtt férfi, így felfogta, és csak kívülről játszik a fenekemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!