Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srácként mennyire lenne nehéz egy 40 év körüli nővel szexkapcsolatot kialakítani?
A válaszadó se konkrét nőről beszélt te idióta hanem
korosztályról!!
Hozzá szólnék a beszélgetéshez fiúk.
Nem minden 40-es szereti a nagyot.
Nem kell általánosítani..
És ekkora korkülönbséggel nem lesz egyszerű dolgod.
Nagyon jó szövegednek kell legyen és kitartónak lennek.
Az az érzésem hogy neked sehogy se fog össze jönni. Ha egy kicsit is életre való lennél, tudnál kommunikálni velük és már haladnál is. De ha itt csak kérdezősködsz , ezzel nem leszel előrébb.
Mert azt hiába mondom neked hogy nekem 39 éves a barátnőm és egy kis kitartás meg hozta a gyümölcsét, rajtad ez nem segit.
Képzeld hogy nekem nem itt jött össze, hanem én tettem érte, szóval udvaroltam.
megmondom én neked mennyire nehéz.
Legyél minimum 180 cm magas -- talán ez a legfontosabb hogy egyáltalán szóba álljanak veled.
Farkas mérete nyilván akkor lesz fontos ha eljutsz oda, hogy megfekteted - ha akkor kiderül kicsi, akkor megszívtad...de ha nagy akkor máris Plusszpont !!!
Arc - Ne legyél kvázimodó, szóval, ha átlagnál vmivel jobban nézel ki arcra nyerő vagy.
Test számít a legkevésbé, mondhatni semmit nem számít !!!
Szóval : Magasság, Farok, Arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!