Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők kívánják jobban és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kívánják jobban és élvezik jobban a szexet úgy vettem észre. Mi az oka?

Figyelt kérdés

2017. máj. 12. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 12. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még egy pasin sem azt,hogy ne élvezné a szexet...
2017. máj. 12. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nemtől független, a partnerhez való viszonyuláson, a partner hozzáállásán, odaadásán múlik + mennyire figyelnek egymásra, mennyire tudnak a felek feloldódni, ehhez mérten hogyan teljesítenek.

Egy nőt, akinek annyi a szex, hogy hanyatt vágja magát és hajrá apukám, valszeg 10-ből 8 férfi nagyon hamar meg fog unni, se kívánni, se élvezni nem nagyon fogja.

Egy pasit, aki előkapja a brét, odanyomja a nő szájához, megdugja azt, majd ütvefúró módon szétkeféli, miközben izgatás, odafigyelés semmi, szintén a fent említett nő sorsára jut, a többség menekülni fog.

2017. máj. 12. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mi az oka, hogy úgy vetted észre, de rosszul vetted észre úgy különben általánosságban végülis...
2017. máj. 12. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Élénk tévedés, pajti. Pont a férfiak agyában foglalnak el 4x annyi helyet a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. A nők esetében ez az arány fordított. Ha belegondolsz, ez így is van rendjén. Nekik vigyázniuk kell magukra, hogy az utódodra vigyázni tudjanak.
2017. máj. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!