Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex manias? Vagy masok is vannak igy?
Figyelt kérdés
Az miert van hogy ha elkezdunk a paromal szexelni es amikor vege csak rosszabb?(elelvezek) de nekem utana meginkabb kell jobban kivanom vagy nem tudom.. ezelotti kapcsolatom nem ilyen volt vele tobbet szexeltem egy nap 5-6menet is. de a mostni nem ilyen. m
en ha tehetnem mindig szexelnek. olyan is volt mar 3.menetig elveztem szexet marint volt orgazmusom es bar tudom hogy a 4. 5. nel mar nem lesz de akkor is kivanom meg akarom. van hogy szex utan meg onkielegitek.
szex manias lennek?vagy csak szeretem?∞∞∞∞
2017. máj. 11. 16:46
1/3 anonim válasza:
Hát előfordulhat hogy az vagy, ezt már én sem bírnám szusszal.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja es 21/L
2017. máj. 11. 17:40
3/3 anonim válasza:
A libidód normálisnak tűnik ellenben a helyesírásod 21 létedre borzalmas! Még azt se sikerült pontosan megértenem amit leírtál... Amúgy meg ha a párod kielégít akkor kielégülsz, ha nem akkor nem. Ha éhes vagy és nem eszel eleget akkor éhes maradsz, de ha sokat eszel akkor jóllaksz. Szexben ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!