Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oralis szex kozben milyen hang az izagto parom szamara?
Figyelt kérdés
tehat en csinalom mint lany es milyen hangot adhatnek ki hogy meg izgatobb legyen?2017. máj. 9. 09:32
2/10 anonim válasza:
szürcsögés, glugyogás, cuppogás, öklendezés hangja ^^
akkor jól csinálod.
3/10 anonim válasza:
Finom cuppogás, mint amikor valami ínyencséget falatozol.
Kis szünetekben dicsérheted az ízét, cuppanós puszit is adhatsz rá.
A legjobb, ha ugyanazt csinálod, mint a Calippo jégkrémmel, csak ennek ne harapd le a tetejét pls! ;)
29/F
4/10 anonim válasza:
Engem az indít be, ha közben a Star Wars birodalmi indulót dúdolja félhangosan.
5/10 A kérdező kommentje:
Istenem nornalis valasza valakinek nincsen?
2017. máj. 9. 10:59
6/10 anonim válasza:
Szerintem a hang másodlagos. Fontosabb, hogy lássa, hogy imádod csinálni, hogy ránézel és azt üzened a szemeddel, hogy szereted, ha a szádban van, s teljesen begerjedsz tőle.
8/10 anonim válasza:
Ha nagyon mély hangon búgsz, az nagyon kellemesen rezgeti a nyelvedet, még a szájpadlásodat, és ami közéjük szorul. :))
9/10 anonim válasza:
A fűnyíró hangjára tuti beindul, vagy a rotációskapáéra!
10/10 anonim válasza:
Én a dekopír fűrész hangjára izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!