Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jóa páromnak ha néha cicizhet?
Amúg, egy végtelenül gyenged es szeretnivalo pasi, en pedig szeretem ilyen modon szeretgetni. Neha neha racuppan a cicimre, nem csak cicizik, van mikor puszilgatja csikolgatja. Ez a tipikus cicizés rövid ideig tart. Volt hogy este lefekveskor osszebujtunk, radolt a cicimre es egy picit "cucizott" majd odabujt. Egyebkent imadom ezt a szokasat hogy cicizik/cucizik neha, ki hogy mondja. Csak szeretnem megtudni, hogy mi jatszodik le ilyenkor egy ferfiben? :)
Persze holnap megkerdezem ot is :)
Szerintem is nagyon sokan...
Én is szeretném puszilgatni, csókolgatni, markolászni ott a barátnőmet, ha lenne. :D Főleg, ha szép mellei lesznek, márpedig miért ne lennének azok. :) Szóval ennyi, tetszik neki a cicid, és bejön neki ez. Szerintem semmi különös nem játszódik le, csak... jó. :)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!