Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti voltatok örömlánnyal?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt? Kellett-e fizetni érte ha igen mennyit? Én a vidékilány oldalon találtam egyre és azon gondolkodom felhívjam-e szerintetek?2017. máj. 8. 15:18
1/4 anonim válasza:
"Kellett-e fizetni érte ha igen mennyit?"
Hát őő, nem akarok illúzióromboló lenni, de az örömlányok nem csak úgy ingyen kínálják fel a testüket, hogy te kedv szerint azt csinálj velük, amit akarsz... :)
2/4 anonim válasza:
"Kellett-e fizetni érte ha igen mennyit?" te hol élsz?
3/4 anonim válasza:
Voltam, jó élmény volt,kellett fizetni,változó mennyit,írj ha kérdésed van.
4/4 anonim válasza:
Mindig kell fizetni és nem neki kell adni a pénzt hanem az éjjeli szekrényre kell lerakni. Adok egy jó tanácsot ha mész akkor csak annyi pénzt vigyek és ne többet nehogy ellopják a pénzedet de előtte a telefonban egyeztes időpontot és mennyi az órás randi vele. Jó randizárt a lánnyal.
Bánj vele nőként mert vannak érzései és nagy erő kell ezt űzni neki és hiába mondja valaki hogy lusta meló mert ez lelkileg tönkre teszi egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!