Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ítélendő el egy nőnél a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélendő el egy nőnél a sok szexuális partner?

Figyelt kérdés

Miért olyan fontos a férfiaknak, hogy egy nőben hány f.@sz járt? Attól, hogy mondjuk 10+, az miért kell, hogy gondot okozzon? Mitől lesz rosszabb, mint azok, akik életükben csak egy férfival voltak?

Bezzeg, a férfiaknál majdnem dicsőség, ha sok nőt d.ugtak meg. Miért kellenek ezek a megkülönböztetések?

2017. máj. 5. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a kettős mérce ebben (is) mindenképp helytelen.

Én nem ez alapján ítélek meg egy nőt.

2017. máj. 5. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem mindenki hadd dönthesse el maga, hogy mi a fontos neki a másikban.
2017. máj. 5. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is, had döntsem el én, hogy olyan lánnyal akarok-e együtt lenni, aki minden jöttmentnek odaadta magát ( kétlem, hogy 10+ férfibe szerelmes lett volna, ha igen, akkor még nagyobb baj van), vagy olyannal, akinek kevesebb partnere volt. 23/F (nem álszenteskedem én se dugtam meg a fél várost)
2017. máj. 5. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Azért mert egy nő legyen már nő!

Milyen nő az, akit minden hétvégén rongyosra szopatnak vadidegen férfiak a szórakozóhelyen?

Nem mondom azt, hogy csak egy férfival legyen életében de azért van egy határ, amit ha átlép az már közönséges.

Ja és nő vagyok. Ja és nagyszerű a szexuális életem a PÁROMMAL még mielőtt valaki rám fogná, hogy csúnya, irigy vagyok. ;)

2017. máj. 5. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Ez nem elitélés kérdése, nem itélkezem felette morálisan. Hanem "csak" gusztus es presztízs kérdése.

Más megjelenni egy olyan nővel aki után az összes ismerosod csak vágyakozik es egy olyannal, akin a fél évfolyam vegigment.

2017. máj. 5. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

Nem értem az 5# miért lett lepontozva.

Igaza van.

2017. máj. 5. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert sok a buta és bigott ember, akik azt hiszik ez jelent bármit.

Akinél "presztízs" kérdése, az már azon se mutat túl, hogy a nő nem egy fény visszaverő tárgy, mint a kocsija.

A nő nem attól lesz nő, hogy hány partnere volt és nem is attól, hogy mindbe szerelmes volt-e.

Kedves publikum, félelmetesen hülyék vagytok.

2017. máj. 5. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem értem, miért elítélendő. Szerintem nem befolyásol semmit és szerintem attól még lehet jó családanya belőle. Fiatalon miért ne élhetné ki magát ha későbbiekben hűséges?
2017. máj. 5. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Mert egy ilyen nő nagyobb eséllyel fog megcsalni.
2017. máj. 5. 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:
2%
Gondolj bele:nekem férfiként van egy kulcsom ami minden zárat nyit...az azért vagány dolog nemde?Namármost a nőknek olyan zárjuk van amit minden kulcs kinyit...értem?:D
2017. máj. 5. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!