Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy jóval fiatalabb fiúval, mi a véleményetek? Másnak is bejönnek a fiatalok?
Ismet a kettoa merce tipikus esete. Bezzeg ha mi toljuk le 16-17 eves (egyebkent 22-nek kinezo) sminkelt, miniruhas stb. csajol bugyijat akkor minden utolso trogernek elhord minket tisztelt notarsadalom.
:-) :-) :-)
De nincs ezzel baj amit csinaltal. Felszedett a srac, levarrt teged, a szadba elvezett, mindenkinek jo volt. A haverok most a mennybe emelik, s tudjakilyen vagy te az agyban s mit csinalsz. Ez ilyen, s nem.kell aggodnod lesz meg ilyen sracod, mert haverjai kozul is radmozdulnak a hetvegen. ;-)
Valaszolo: "21 vagyok es kiprobalnek egy 18 evest" :)))) Hat ezen besirtam...
A tapasztalt oregroka 21 eves :D
Nehogy bánd kérdező!
Szűz volt még a fiú?
Én 36 éves férfi vagyok.
Én pl sok éve 50-es férjes asszonyokat dugok. Kb 20 év különbség volt a max. Szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!