Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek Ő bejön szexuálisan?
2017. máj. 4. 19:13
11/18 anonim válasza:
A srác nem jön be, de a zenéjük nagyon. :D \m/ One Ok Rock ^o^
12/18 anonim válasza:
A menekültek nem az eseteim,köszönöm.
13/18 A kérdező kommentje:
11. Nekem is :D
12. Te miről beszélsz?
2017. máj. 4. 22:05
14/18 anonim válasza:
Volt egy korszakom, amikor bejott Taka, de az nem a kulsejenek szolt, hanem inkabb a szemelyisegenek miutan olvastam egy csomo interjut vele. :D De egyebkent inkabb Toru parti voltam.
16/18 anonim válasza:
Nekem bejön, bár nem a külseje miatt.:D Inkább a hangja és a személyisége. De ha egyáltalán nem ismerném és kizárólag külső alapján kéne ítélnem, lehet azt mondanám hogy nem.
17/18 anonim válasza:
Nekem bejön, de én 17 vagyok, szóval lehet ilyen tini dolog és pár év múlva én is azt mondanám rá, hogy nem :D Viszont a zenekart eddig nem ismertem, úgyhogy most megyek és utána nézek :)
18/18 anonim válasza:
Nekem alapból tetszenek az ázsiaiak, de az ő arca meg az arcszőrzet nem jön be, szóval nem.
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!