Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem muszály mindig összetartanunk vagy egymás miatt nélkülöznünk, de milyen társadalom az olyan, ahol az egyik férfinek megadatik az, ami a másiknak nem?
Te figyelj már, ha én véletlenül szemben mennék veled az utcán, elvárnám, hogy előre köszönj, leterítsd a zakód a sárba, nehogy összekoszoljam a topánkámat, adj nekem egy kibszott csokor virágot és udvariasan hazakísérj. Hogy miért? Mert te vagy a férfi, én a nő. Ja, hogy nincs közünk egymáshoz....ja kérem, az elvárások.
Komolyra fordítva a szót, te alanyi jogon elvárod, hogy egy nő ismeretlenül is szexizzen neked a neméből adódóan. De tudod már az állatvilágban is úgy kezdődik a dolog, hogy a hím felhívja magára a nőstény figyelmét...na most vagy a figyelemfelkeltésben kellene javulnod vagy abban, hogy megfelelő partner lehess akár egy laza kapcsolathoz is.
Ezzel magyarázod, hogy a túlzott őszinteséget nem veszi be a gyomrod? Tudom, hogy mely pontokat nem bírod megemészteni. Akkor viszont benned van a hiba, te nem vagy százas. Egyébként leírtam, hogy nem a leírásban, hanem annak kiváltó okában kell keresni a hibát és a felelősséget. Nem a bombanő embertelensége elött, hanem az után készült a jegyzet. Nagy különbség.
Előző: Te normális nőnek mutatkozol, de ez korántsem ilyen egyszerű, mint ahogy képzeled. Ha a bombanőnek 1000 férfiból 990-el problèmája van, akkor benne van a hiba. Vagy is hiàba vagy te figyelemfelkető és akármilyen ember, ha beképzelt a kiszemelt és az első szemkontakt után már ellenséges, hogy elejébe elfolytsa a kèsöbbi próbálkozást, ellenben a kigyúrt pénzes pacákkal, akinek egyből kéreti magát és lefekszik. Tehát itt az a legkevesebb gond, amiről te elmélkedsz. Itt elszállt beképzelt agya van nár sok nőnek és mellette az egyik foglalt, a másik nagy igényű, a harmadik frusztrált és alkalmatlan. És még folytathatnám. A mai nőknél aki akar, az lefekszik, aki nem akar az úgyse fekszik. A szexizésről meg annyit, hogy a milliomosoknak meg a kigyúrtaknak se jár alanyi jogon. Mégis megkapják kérés nélkül. Mert nekik pénzük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!