Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy lány szexi, mit kell csinálnom, hogy szexinek számítsak?
Figyelj, mindenkinek más jön be, például nekem a vékony, karcsú lányok jönnek be a mell mindegy, de a feneke legyen szép kerek,és legyen szép aranyos arca.
Mivel nem tudom min kéne változtatnod, ha leírnád akkor lenne képem róla a fejemben nagyjából :)
semmit, mert akkor csak röhejessé válsz, ugyanis a szexiség belülről fakad. ez nem az, amit egy plasztik nőn látsz, az nem szexi, hanem ocsmány.
a szexualitás árad vkiből. nyilván ne légy slampos, igénytelen, ápolatlan, de attól, hogy kirakod mindened, és szétfested az arcod, nem leszel szexi, csak közönséges és olcsó.
Mondjuk ne rakd ki semmidet.
Én pl sokkal szexibbnek érzem magam egy passzosabb,de mindent takaró ruhában. És jobban meg is bámulnak benne,mint azokat,akiknek kint van a melle.
ha a férfiaknak akarsz megfelelni: mindened legyen kinn, affektálj, tettesd, hogy setét vagy, mint az éjjel. vakold el az arcod, nézz ki úgy, mint egy modell.
ha magadnak akarsz megfelelni, akkor keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!