Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek huszonharom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek huszonharom evesen ha eddig korulbelul 30novel voltam de ebbol visszagondolva maximum 3izgat fel akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj.
2017. máj. 3. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt egy ilyen időszak az életemben, amikor nem a minőségre, hanem a mennyiségre mentem. Nálad is ez lehet a helyzet.

Nálam az volt a baj, hogy csak 20 évesen veszítettem el a szüzességem, miközben a legjobb barátaim már barátnőztek és szerelmesek voltak, vagy nagyokat keféltek össze-vissza 14-15 éves koruktól kezdve. És mindig úgy éreztem emiatt, hogy kimaradt valami a kamasz koromból, amit már sosem hozhatok vissza. (Kamaszként is nem a külsőmmel volt gond soha, hanem hogy nem tudtam hogyan kell csajozni).

Szóval miután úgy ahogy kitaláltam magam és kb rájöttem hogyan kell eljutni a megszólítástól a bugyi lehúzásáig, én is rászabadultam arra a gondolatra, hogy hozzuk vissza az elveszett gyerekkort: Volt olyan év, amikor 11 lánnyal szexeltem. (Amúgy én még nem voltam 30-cal összesen életemben, mint te.)

Viszont közöttük fúúú... sok volt akiknél nagyon leadtam az igényeimből csak azért, hogy plusz egy strigulát felírhassak. Dagik, csúnyácska arcúak, pattanásosak (szerencsére ezek mind csak külön-külön, olyan nem volt akinek ezek mind megvoltak).

19 lánnyal voltam az életemben, közülük olyan 5-re mondanám azt hogy kifejezetten szép lányok voltak, akiket egyáltalán nem bánok, másik 7-8-ra, hogy okésan néztek ki és egynek elmentek, a maradék pedig amiket utólag kicsit bánok is, hogy a strigula miatt bevállaltam. Az utóbbi ilyen egy-másfél évben már sokkal inkább az felé hajlok, hogy a minőségre menjek rá és inkább szexelek kevesebb lánnyal és azokkal hosszabb távon, de ők tényleg nézzenek ki jól.

Mit gondolsz?

25/f

2017. máj. 3. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Baj nincs, homokosok vagytok
2017. máj. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!