Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Állandóan "hajazni" akartok szopás közben. Miért?
Figyelt kérdés
Nem elég, ha a lány "dolgozik" rajtatok?2017. máj. 3. 10:34
11/17 A kérdező kommentje:
11:11 Eddig ez a legjobb válasz.
Értem. Tehát nem is a fizikai érzés a fontos, hanem az hogy nyeregben legyetek és alárendeljetek.
2017. máj. 3. 11:19
12/17 anonim válasza:
11:
Pontosan.
Ugy latszik olyan típus vagy, aki azt hozza elő a férfiakbol h be akarnak törni téged. Szilaj, nagyszaju csikó. Vagy epp annyira gyamoltalan, hogy ugy érzik, te úgysem mondasz semmire nemet.
13/17 A kérdező kommentje:
11:27 Nem hiszem, hogy ez rajtam múlna. Szerintem ez a férfiak alaptermészete. Valaki megéli, valaki egyenesen bűnösnek tartja, de a részetek.
2017. máj. 3. 11:30
14/17 anonim válasza:
nekem simogatni szokták közben a hajamat, nem ráhúznak a hajamnál fogva...
vagy elsöprik a hosszú hajamat az "útból", kisimítják az arcomból, és félrefogják, hogy ne lógjon oda, de ezeket mind gyengéden.
én ezt nagyon szeretem
durva hajhúzogatás nem volt még nálam.
15/17 anonim válasza:
Na, összeállt a kép végül, kérdező?
16/17 anonim válasza:
Én nem nyúlok hozzá. Úgy csinálja, ahogy akarja. :D
Max a haját tartom, ha pl kijön a gumiból és belelóg az arcába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!