Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van olyan köztetek aki kevésbé érzi férfinak azt, akinek kicsi a pénisze?
Nem tennék különbséget.A nagyobbal már úgyis fájdalmas a szex nekem.
Meg aztán lehet,hogy jobban bénázik a nagyfarkú ,mint a kisebb.Nem a méret a lényeg,hanem a technika,még mindig.
#1 Neked aztán elég nagy facod van,annak ellenére,hogy nő vagy..
Nem ebben mérik a férfiasságot.
Fontos a méret, de semmi köze a férfiasság fogalmához.
Volt egy srác, aki full az esetem volt. Telibe le volt varrva, szinte tokátol bokáig. Évekig odáig meg vissza voltam érte, hogy végre kef.éljen már meg, aztán eljött az a nap.
Szörnyű volt. Lehetett vagy 10cm, de még nem is az a baj. Legalább tudta volna használni.
Jelenlegi párom is hasonló kaliber, de neki 20cm. És igen, számomra nem férfias az ha valaki kis mérettel rendelkezik.
Most biztos le leszek pontozva, de a nők többsége vágyik 15cmtől felfele.
Sajnos ilyenek vagyunk. Amúgy csúnya dolog ez, senki sem tehet róla hogy kisebb pénisszel született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!