Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk lányok ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok ti mennyire vagytok kibékülve az óvszerrel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem olyan érzés vele a szex mint nélküle de én nem kedvelem. Még óvszer nélkül soha nem szeretkeztem és amúgy is kevés nemi aktusban volt részem melyből egyet sem élveztem igazán. Lehet szerintetek a szex élvezetes óvszerrel is? 24/F

2017. máj. 2. 17:45
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs az első "de" szó helyett "és" akart lenni úgy értelmes a mondat.
2017. máj. 2. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Inkább legyen rajtam gumi, minthogy a barátnőm tönkretegye magát a fogamzásgátlóval.

23/F

2017. máj. 2. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

én nekem nem lenne semmi problémám a gumival, ha nem lennének utána mellékhatások...

tudom a fogamzásgátló sem egészséges, de ez van...

2017. máj. 2. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a barátommal mindig használunk gumit meg gyógyszert is szedek. Tudom hogy jobban szeretnéd gumi nélkül és néha be is dugja kicsit, de nem szoktam hagyni. Se a gyógyszer se a gumi nem akarok gyereket még véletlenül se még fiatalok vagyunk hozzá.
2017. máj. 2. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
3, mik a gumi mellékhatásai?
2017. máj. 2. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem annyira szeretem, sokat visszavesz az érzésből és nem egy olyan nőt ismerek, akiknek irritációt okoz (köztük volt barátnőmnek is). Viszont, mint olyan használom, mert még mindig inkább ez, mint egy nem várt terhesség vagy egy csinos kis fertőzés. 24/F
2017. máj. 2. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem. Mármint a szerszám. Inkább azt használnám, de kb instant megöli az erekciót. Meg találni sem egyszerű méretre.

Exem is inkább nélküle akarta, miután kipróbáltuk, mert 100szor jobb volt neki is.

2017. máj. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!