Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy tapasztalt férfi minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tapasztalt férfi minden nőt fel tud izgatni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Eleve nem tud felizgatni, akivel nem tudok beszélgetni pl.
2017. máj. 1. 23:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Több kell hozzá, mint tapasztalat?

Gerjedek egy férfire és arra gondoltam, hogy mindez azért van, mert tud bánni a nőkkel és csak játszik velem.

2017. máj. 1. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Így már értem. Az vonzó, hogy tud bánni a nőkkel akkor. Azt hittem a tapasztaltat csak az ágybeli tudásra érted.

Nem biztos, hogy játszik veled.

2017. máj. 2. 00:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Van pár dolog, ami sok lányt felizgat, pl. elmondom, miket csinálnék velük, és itt nem csak a szexre kell gondolni. De vannak, akiket ez nem izgat fel, mert nekik más jön be, mint nekem. Ahhoz pedig nincs kedvem, hogy olyannal izgassam őket, ami meg nekem nem jön be.
2017. máj. 2. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még olyat nőtől amit az egyes írt. Durva.
2017. máj. 2. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Alapvetően igen, csak az a kérdés, hogy mi a szándéka...tényleg akarja, vagy csak hülyíti...
2017. máj. 2. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:

# 5 Mitől lenne durva?

A férfi az férfias tulajdonságoktól és viselkedéstől vonz. Az, hogy tapasztalt, az önmagában semmit nem mond nekem. Illetve mond, de inkább kérdéseket ébreszt. Pl. csak szédíti a csajokat? Vagy komolyan venné a nőket, csak rosszul választ? Ha igen, abban mennyi az ő hibája? Stb.

49%-os pedig szerintem ne használjon olyan kifejezéseket, amiknek nem ismeri a jelentését. Az, hogy valaki "játssza az eszét", teljesen más jelentéstartalmat hordoz.

2017. máj. 2. 15:27
 8/8 A kérdező kommentje:

"csak az a kérdés, hogy mi a szándéka...tényleg akarja, vagy csak hülyíti.."

eredményesebb lesz első esetben?

Ki lehet-e deriteni, mi a szándéka (a nyilvánvaló céltól eltekintve)? Vannak-e jelek pl., hogy csak hülyiti a nőt?

2017. máj. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!