Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci nőknek is fizetnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nőknek is fizetnek a szexért?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdező rengeteg pasi van aki csak kipróbálná teltebb lánnyal, de nem vállalná fel...

nekem tetszik a teltebb alak és sokan ezen viccelődnek, meg van aki komolyabban is leszólja ezt, szóval ezért nem vállalják fel sokan, mert szerintük "szégyen" ha valaki ilyen alkatra vágyik...

24F

2017. máj. 1. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi szégyen ízlések és pofonok. Igaz nekem a vékonyabbak jönnek be,de nem szólom le azokat,akiknek a teltebb alak nyeri el a tetszésüket. Kinek ez,kinek az. Ennyi.
2017. máj. 1. 21:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Ti jartok ilyen csajokhoz vagy csak olvassatok? Hogy lehet jogy 100 kilos no megel ebbol?
2017. máj. 1. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Úgy, hogy sokkal több mindent bevállal, mint egy átlagos alkatú nő, mivel eleve hátránnyal indul hozzáképest.
2017. máj. 1. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem indul hátránnyal, rengeteg férfinak bejönnek a túlsúlyos nők, viszont kevesebb ilyen nő van.

Nem, hogy megél, de 2-3 milliót keres/hó.

És nem is feltétlenül beválalósabbak, pl. akiket én ismerek azok anált sem vállalnak.

2017. máj. 1. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nézz csak fel néhány "szakoldara": De bezonyám, hogy vannak.
2017. máj. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!