Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálnátok a pettinget?
Először érzéki csók, simogatás ruhán keresztül oldalát, hátát, fenekét, combját...
Utána a számmal rátérnék a nyakára és lassan ledönteném az ágyra, megcsókolnám és itt már az oldalát, hasát, melleit simogatnám, visszatérnék a nyakára, csókkal, nyalogatni ha az bejön neki, vagy akár enyhe harapás (ne hagyj nyomot!!!).
Utána megszabadítanám a felsőtől és én is levenném a felsőmet.
érezni akarnám a meztelen testét a mellkasomon 🙂 magamhoz ölelném és kicsit vadabbul csókolnám, mint korábban.
Aztán szintén egy kicsit a nyakánál izgatnám és rátérnék puszilgatással/csókokkal a mellére, 2 oldalról megmarkolnám az arcom közéjük fúrnám, mélyen beszívnám az illatát (nálam az illat elég sokat számít). Végül levenném a melltartóját és a melleit izgatnám.
Kézzel és szájjal egyaránt 🙂 megmarkolnám, izgatnám a megkeményedett bimbóját.
Amikor már úgy érzem felkészült, akkor csókolgatnám a hasát és a combját, direkt nem térnék rá a puncira, csak körülötte, hogy felhúzzam 😛
Főleg a vége felé a combja belső felét a puncijához közel.
Amikor felkészült, akkor szájjal kényeztetném a punciját, közben simogatnám a melleit, hasát, combjait, punciját, ha szeretné, akkor ujjaznám is.
Addig kényeztetném amíg el nem menne 🙂
Én valahogy így csinálnám a kényeztetést.
Utána meg ha akarjátok pihentek, vagy kényeztet ő téged, vagy csinálhatjátok egyből 69-ben akár, ha ismeritek egymás testét annyira.
Meg ha szeretné, akkor a hátát, fenekét, akár análisan is izgathatod ha erre vágyik...
Fontos a vérmérséklet, ha lágyabban vágytok rá, akkor lágyabban, ha vadabbul, akkor vadabbul, de mindenképp vigyázzatok egymásra!
24F
Kiadsam olvastam néhány válaszod, leírnád ezt hogyan fejeznéd be?
Tehát te mire vágynál előjáték alatt és persze a szeretkezés is.
És még kíváncsi vagyok, hogy egy sub lánnyal akit izgat az irányítás mit művelnél az ágyban, akármit :P
Ami nem publikus azt privátban, de jobb lenne itt.
annyira nem volt részem még a másik oldalban :D tudom gáz, de ez van...
előjáték alatt csók, a másik vágyakozása és az orál izgatna :P
ezt annyira nem akarom most részletezni ha nem gond :)
a szeretkezést talán majd ha olyan hangulatomban vagyok leírom, de most röviden összefoglalom :P
lágy érzéki és hosszú :P akár mind3 lyukat megjárva, több pózban minden póznak az előnyét kihasználva :P
élvezni a másik testét és kényeztetni :P
sub lánynál nagyban függ mire vágyik :)
amire én vágyok azaz irányítás és minimális alázás és fájdalom fér bele (pl fenekelés)
de sokan elég durva dolgokra vágynak ilyen téren, szóval lehet amit én írok az neked unalmas :)
szóval erről lehet privátban beszéljünk, ha érdekel írd le te mire vágysz subként
ja és nem alkalmira mennék bele subbal, inkább hosszabba, mert ott tényleg fontos kiismerni a másikat, szóval ott tényleg fontos a bizalom, a vágy és az odafigyelés :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!