Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak, ezzel milyen lesz az együttlét?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta neki 16/5 a mérete. Szerintem ez kicsi, szerintetek?
(Nem vagyok mar szuz)
2017. máj. 1. 16:23
2/33 A kérdező kommentje:
Biztos? Azt mondta ha korbemeri 14 centi. Szerintem kicsit kicsi.
2017. máj. 1. 16:25
3/33 anonim válasza:
Ameddig csak méregeti, biztos nem tudod meg, de ha keményed alád pakolja, hidd el jó lesz az.
4/33 Igen, én vagyok! :) válasza:
Szűz nem vagy, inkább más szó igaz rád. xD
5/33 anonim válasza:
Keress egy négert, húzzon karóra :D
6/33 A kérdező kommentje:
Valaki,akinek van tapasztalata ilyennel, es nem trollkodni jött ide?:)
2017. máj. 1. 16:35
7/33 anonim válasza:
Mo-n 13 cm az átlagméret, szóval ez már hivatalosan nagy.
8/33 anonim válasza:
6: Tudod, hülye kérdésre hülye válasz..
Hogy a francba lenne már ez kicsi?!.. Gondolom a szüzességedet egy kígyóuborkával vesztetted el..
9/33 anonim válasza:
Elég az egy kezdőnek. Legalább nem kakálod össze az ágyat, ha nem tud vele bánni...Az sem mellékes, hogy te mennyire hasonlítassz egy kitaposott kozák kucsmához ott lent?
10/33 anonim válasza:
Nagyon régen nem vagyok már szűz, de 2 mm híján energiaitalos doboz átmérőjű pénisz nekem már durván a "mission impossible" kategória lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!