Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen fantáziám van attól még heteró vagyok? 19/l
Szóval ami kicist furcsa hogy kell hozzá egy másik lány és fontos a külseje:
Amolyan igazi amazonnak kell lennie, magabiztos, bátor, határozott, magas, sportos, nőies arcú, de finom szép és nagyon nőies nem olyan mint egy doppingos élsportoló. Kb akit most beraktak am ásik kérdéshez ideális:
Én egyébként ennek a tökéletes ellentétje vagyok, pici, törékeny alkat, kislányos arc, sipákolós idegesítő hang, bátortalan, önbizalomhiányos, kb:
Szóval a fenti lánnyal laknék együtt és lenne egy közös barátunk, aki kicist sub, körbeugrálna minket, mondjuk én ülnék a lány mellett a kanapén pezsgőt innánk és a férfi közben festené a lábujjkörmeinket, vagy masszírozná a talpunkat. És úgy nézni ki a hierarchia hogy magas lány az uralkodó, utána jövök én, aztán a férfi.
Lehet hogy bi vok? :S
Pmket nem kérek köszönöm ők sosem segíteni akarnak ,csak dugni.
Szívesen lennék ebben a fantáziában a fiú :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!