Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, nektek volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek volt már olyan hogy a lány béna volt a pettingbe?

Figyelt kérdés

Elso alkalmam volt, és szerintem a barátomnem élvezte, ő már tapasztaltabb , de félek hogy ezzel mindent elrontottam.

Leírnátok hogy pettingbe ti mit szerttek a legjobban , Gáz lenne ha mondanám neki hogy mondja hogy mit csináljak ?

2017. ápr. 29. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, de a csaj alapból gáz volt, pedig nem első, s nem második voltam neki...
2017. ápr. 29. 11:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Okés köszi :)) a választ
2017. ápr. 29. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Szóval a lényeg: attól még, hogy esetlegesen bénázol, még egyáltalán nem rontasz el semmit. (Kivéve, ha fogazol).

S ha ő a tapasztalt, akkor neki kéne irányítania.

2017. ápr. 29. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Szia! :)

Ne stresszelj emiatt, majd belerázódsz. Én nagyon sokáig voltam elég gátlásos a barátom előtt, körülbelül két hónapja jártunk mire azt megengedtemneki, hogy a póllómat levegye, (melltartót nem) aztán az első együtt alvásunkkor már félmeztelen voltam, ami csak azért nem zavart mert sötét volt. (pedig nincs rossz alakom) Csak egyszerűen ezek a dolgog annyira újak meg szokatlanok voltakmég nekem, hogy nem tudtam úgy ellazulni. Nagyjából háromhónapja lehettünk együtt mire engedtem, hogykézzel, és pár héttel rá, hogy szájjal iskielégítsen, szex pedig csak 4,5 hónap után volt. És amikor én csináltam neki (kézzel) akkor én is megkértem, hogy segítsen, mert egyszerűen leblokkoltam, nem mertem oda nyúlni. Ez csak azért van, mert még tapasztalatlan vagy, azért ezek a dolgok szerintem elég nagy ugrást jelentenek az embernek, meg ki is lépsz vele a komfortzónádból is eléggé. :) szerintem nem bánja a barátod, ne aggódj. Én 18 voltam amikor ezeket a dolgkat így szép lassan megtapasztaltam, a barátom pedig 24, és szintén tapasztalt, de sosem zavarta ez. :)

2017. ápr. 29. 11:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Huhh utolso válaszolo nagoyn koszi :)
2017. ápr. 29. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt, többször is. Kezdőnél mondjuk elnézhető, de voltak, akiknek nem az első voltam.
2017. ápr. 29. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Kezdőként még kifejezetten izgató is tud lenni egy kis felenkeg, félszegseg, bénaság. Ettől lesz hiteles
2017. ápr. 29. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze, voltak ügyetlenkedések, de ez hozzá tartozik. Kérd meg a barátod, hogy mondja el, hogyan szeretné és irányítson téged, és vezessen rá a dolgokra, hogy mind a kettőtöknek a lehető legjobb legyen :) Ez nem ciki, ebbe bele kell tanulni :)

Leírhatom, hogy nekem hogy a legjobb, de szerintem mindenkinek megvannak a kedvencei, szóval ami nekem bejön, az lehet a barátodnak nem.

2017. ápr. 29. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Ahogy elöttem leirták. A hiba nem benned van. Többször csinalta a baratod, de ez nem jelent tapasztalatot.

Igazad van abban és nem gáz ha beszélsz vele, beszéltek a szexuális együttlétetekről. A szexualis kulturahoz ez is hozzatartozik. Ne épits ki magadban gátlásokat. A baj inkabb az ha a baratod nem figyel rad, csak magara, nem kommunikal.

2017. ápr. 29. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
lányként válaszolok, remélem nem gond. :) szerintem a legfontosabb, hogy figyeld a reakcióit, hogy hogyan reagál az érintésedre, a mozdulataidra. és kérdezz, merj kérdezni! én pl. a mai napig is néha megkérdezem (nem friss kapcsolat), hogy "jó így?", mert bármikor lehet, az, h kevesebbre vagy többre vágyik, vagy csak akkor éppen másképp esne jól neki. A fogazást azt hiszem írták már előttem, nyilván figyelni kell rá, de úgyis rá fogsz érezni, ha hevesen csinálom, velem pl elő szokott fordulni, hogy kicsit fogazok, de olyankor szokott szólni a párom, normálisan, nem bántóan és ebből sosincs baj. :)
2017. ápr. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!