Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Prosztata maszást ki probálta? Vagy ott nyalni?
Figyelt kérdés
Ha igen kinek az ötlete volt? Pasinak vagy magatoktól?
Ha nem, kipróbálnátok?
2017. ápr. 28. 12:24
1/12 anonim válasza:
Simán csináltam csak úgy akkorát élvezett hogy össze rándult és vergődőtt mint egy partra vetett hal 😂😂 kicsit szánalmas volt és egyáltalán nem volt férfias látvány hogy így ki készült
2/12 anonim válasza:
Kipróbálnám, de sajnos, jelenleg nincs kivel :/
4/12 A kérdező kommentje:
Hmm de jo lehetett...
2017. ápr. 28. 13:01
6/12 A kérdező kommentje:
Aki kapta annak
2017. ápr. 28. 13:27
7/12 anonim válasza:
#1 Minek csinálod, ha szánalmasnak gondolod? Ha nem élvezi, csak elszenvedi akkor az úgy jó, férfias?
8/12 anonim válasza:
#1: Szerinted egy orgazmustól sikoltozó torzuló arcú rángatózó nő miben más látvány egy férfinak? Pont ugyanaz. De pont az a jó benne, hogy látod mennyire brutálisan élvezi és ez tőled van.
9/12 anonim válasza:
Aki prosztatát nyalt, annak javasolnék egy anatómia könyvet, ugyanis kizárt.
10/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a popsinyalásra gondolt és én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!