Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Hús vagy vérpénisz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Hús vagy vérpénisz?

Figyelt kérdés

Melyiket szeretitek jobban és miért?

Légyszi korral írjatok!

2017. ápr. 26. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Mindkettőt. Farok az farok. :D

L

2017. ápr. 26. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Egyreszt a tulajdonosát szoktam szeretni, és mire addig jutok, hogy lássam, már bőven nem érdekel, hogy melyik fajta. Másrészt sztem édes mind1, hogy nyugalmi állapotban milyen egy farok, hiszen az esetek döntő többsegében amikor kapcsolatba kerülök vele, már minimum "ébredezik". És harmadrészt nem, még az izgalmi állapot merete sem érdekel, nekem eddig sokkal nagyobb örömet okoztak a kis/átlagos méretű szerszámok, mint a méretesek, szal. Fiúk/ffiak, ne görcsöljetek már folyton ezen. Csak legyetek figyelmesek a partneretekkel szex terén, adjátok meg egymásnak kölcsönösen amire vágytok, mindegy hogy 10 vagy 20 centis cerka lóg a labatok közt.
2017. ápr. 26. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
egyik jobb, mint a másik! :)
2017. ápr. 26. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 nagyon jó válasz!
2017. ápr. 26. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Mindkettő jó. Ez már olyan részletkérdés, farok az farok, mindegy milyen.

22

2017. ápr. 26. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy izgalmi állapotban nőjjön meg legalább 22 cm-esre. Á, csak viccelek, csak már unom a sok péniszmérettel kapcsolatos kérdést 😂 Elégítsen ki, legyen mind a kettőnknek csodás a szex, és ezt sem a pénisz típusa, sem a mérete nem befolyásolja, nem ezen múlik. Nyilván azbextrém kicsi vagy extrém nagy más kérdés... de szerintem azokkal is biztos lehet kezdeni valamit, hogy mind a két félnek jó legyen.
2017. ápr. 26. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Ha a

férfit szeretem oly mindegy. 39

2017. ápr. 26. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

en a ferfiba nem tudok szerelmes lenne, tul oreg vagyok a szerelmeh vagy csak tul sokszor voltam atcseszve...

a peniszt szeretem. az illatat a szagat ... a meret kevesbe szamit !

a TECHNIKA INKABB !

2017. ápr. 27. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Sose értettem az ilyen kérdést.

Teszem azt, megszavazták, hogy hús, neked meg vérpéniszed van, akkor lopsz magadnak másikat?

Azt se hiszem, hogy ez alapján keresne bármilyen nő partnert. Vagy te láttál már ilyet?

Az a gond, hogy megy itt a vita, hogy "saláta vagy babapunci?". És sajnos sok pasika rá is vágja, hogy ő milyet preferál.

Most meg kivetítitek a saját látásmódotokat a nőkre. Akinek ennyire fontos, hogy hogy néz ki egy nő puncija, az el nem tudja hinni, hogy a másikat egyáltalán nem érdekli, hogy neki milyen típusú a nemi szerve. Illetve ezzel egyfajta felmentést keres saját magának, "a nők se különbek, akkor én miért ne tehetném meg".

Régi szép idők, mikor még egymás arcát nézték meg az emberek...

2017. ápr. 27. 07:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt már mindkettővel dolgom...

Mi a különbség?

A technika és az ember... és az, hogy milyen érzelmek kötnek az illetőhöz.

Látványra?

Egy vérpénisz jobban felizgat és a jelenlegi parteremnek is vérpénisze van, sz.pni is jobban szeretem.

De mégis, miért mindegy az egész?

Hiába, ha vérpéniszű a partner, ha a spermája, esetleg keserű, vagy rettenetes az ágyban, amíg a húspéniszű férfié, édes és jó az ágyban, vagy fordítva.

Annyira egyénfüggő ez az egész!

De a jó szexet (eddig, nekem) nem az adta, hogy az illetőnek vér- vagy húspénisze volt, vagy mekkora volt a mérete, hanem, hogy mennyire tudtunk egymásra hangolódni, mennyire éreztünk rá, hogy mit szeretne a másik és mennyire voltak mély érzelmek közöttünk, mennyire ismertük egymást.

Ha meg volt az egymásra hangolódás, jó volt a szex, mindegy volt, hogy milyen, vagy mekkora pénisz volt a nadrágban... élveztük egymást.

2017. ápr. 27. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!