Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön a kissé "saláta" punci?
Figyelt kérdés
Nekem olyan van, és ezért nem merek világosban szexelni2017. ápr. 26. 16:19
11/17 anonim válasza:
Persze!
Az a lényeg, hogy punci legyen!:DDDDD
20F
12/17 anonim válasza:
Mennyi hülye van itt...
Nekem mindennél jobban tetszik, de ez kit érdekel? Szerintem nincs ember akit érdekel milyen a punci alakja amit éppen megdugott.
13/17 anonim válasza:
Ez már kb.olyan szintű kérdés, mint az ekkora és ekkora farkam van, megfelel-e lányok?
Kérdező egy a lényeg, tiszta legyen és ne büdös.
14/17 anonim válasza:
Igen. Mi a problémád vele?
NE LÉGY BUTA!
15/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, milyen puncid van, a pasik így is úgy is szeretik :)
16/17 anonim válasza:
Nem zavarna, hidd el. Nem azt nézném.
17/17 anonim válasza:
A férfiak túlnyomó többsége úgy van a puncival, mint Gombóc Artúr a csokival. xD
Felesleges ezen paráznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!