Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok! Hogyan tudnátok legjobban körülírni azt az érzést mikor éppen behatoltok vagy belétek hatol a párotok?
Figyelt kérdés
értelemszerűen pénisz kontra vaginára gondolok :D2017. ápr. 25. 21:25
1/7 anonim válasza:
Általában addigra már nagyon vágyom rá, így iszonyatosan izgató, felemelő és kielégítő, h végre magamban érezhetem. Pluszba látni az ő reakcióit is, hogy ő is elvezi az ad hozzá egy hatalmas pluszt.
2/7 anonim válasza:
Rendkívül érdekes érzés, mivel a várakozásnak/vágyakozásnak a vége, amikor végre megtörténik, de közben az egésznek a kezdete. Ez annyira jó :)
3/7 anonim válasza:
Lehet hülyeség, de ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor tele van vagyon a szad valamilyen etellel. :D Csak ezesetben van ott elég sok idekvegzodes a G-pontban pl, amitől az egész nagyon izgató es jó lesz. :)
6/7 anonim válasza:
Nagy vágy és várakozás előzi meg, majd az érzés vagy mennyei, vagy csalódás...
Maga a behatolás egy különleges pillanat, hiszen egy nőbe betenni nagy megtiszteltetés! Benne lenni, érezni, ha elég izmos és szoros (nem szűk!) az mennyei, de volt olyan partnerem is, akibe ha nem én teszem be, el sem hiszem, hogy benne van, annyira nem volt hüvelyizomzata, és annyira nem éreztem semmit. Voltam nagyon szűkkel is, nála a behatolás is fájt, és a fékem is elszakadt... Rém kellemetlen volt, és hetekig véreztem :(
Szóval a két szélsőséges végletet, és az ápolatlan, büdös puncit leszámítva, minden punci csodálatos, és benne lenne, behatolni, nagy megtiszteltetés a tulajdonosától!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!