Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok! Hogyan tudnátok legjobban körülírni azt az érzést mikor éppen behatoltok vagy belétek hatol a párotok?
Nagy vágy és várakozás előzi meg, majd az érzés vagy mennyei, vagy csalódás...
Maga a behatolás egy különleges pillanat, hiszen egy nőbe betenni nagy megtiszteltetés! Benne lenni, érezni, ha elég izmos és szoros (nem szűk!) az mennyei, de volt olyan partnerem is, akibe ha nem én teszem be, el sem hiszem, hogy benne van, annyira nem volt hüvelyizomzata, és annyira nem éreztem semmit. Voltam nagyon szűkkel is, nála a behatolás is fájt, és a fékem is elszakadt... Rém kellemetlen volt, és hetekig véreztem :(
Szóval a két szélsőséges végletet, és az ápolatlan, büdös puncit leszámítva, minden punci csodálatos, és benne lenne, behatolni, nagy megtiszteltetés a tulajdonosától!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!